Neste K -asemat uudistuvat

Täältä löydät jo uudistetut asemat:

Neste K Hermanni, Helsinki
Neste K Malmi, Helsinki
Neste K Metsälä, Helsinki
Neste K Sörnäinen, Helsinki
Neste K Kirri, Jyväskylä
Neste K Wärtsilänkatu, Järvenpää
Neste K Ouluntulli, Kempele
Neste K Alikeravantie, Kerava
Neste K Asemansilta, Kerava
Neste K Teiskontie, Tampere
Neste K Tornio, Tornio
Neste K Martinlaakso, Vantaa
Neste K Rajatorppa, Vantaa
Neste K Keimola Itä, Vantaa

Suomeen avataan vuoden 2016 aikana noin 30 uutta Neste K -asemaa. Ensimmäinen Neste K -asema avattiin Tampereella maaliskuussa 2016 ja vuoden 2017 loppuun mennessä tullaan uudistamaan kaikki Neste K -asemat.

Uudet asemat ovat koko Suomen liikenneasemaverkoston kovinta kärkeä: asemilla panostetaan sekä puitteisiin että tuotteisiin uusilla, asiakaslähtöisemmillä tavoilla. Tarjoamme maan mukavimmat tauot ja Suomessa jalostetut, huippulaatuiset Nesteen polttoaineet sekä muut sujuvassa liikenteessä tarvittavat tuotteet.

Koon Keittiö on Neste K -asemien sydän tarjoten ylivoimaisesti laadukkaimman ruokailukokemuksen tien päällä: Koon Keittiön ruokalistat laaditaan huippukokin näkemyksellä, ja kokonaisuuden kruunaavat asemien erikoiskahvit. Annokset voi nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan matkalle. Viihtyvyyttä lisää asemien maksuton WiFi-yhteys.

Nesteen liikenneasemaverkoston toiminta perustuu paikallisten kauppiaiden panokseen. Myös Neste K -asemilla kauppiaiden näkemys ratkaisee: siksi Neste K -asemalle on helppo tulla ja miellyttävää asioida.